Valsafari utan valar i Victor Harbour


 Tyvärr såg vi inga valar när vi var på valsafari, men såg både sälar, pingviner och delfiner så var mer än nöjda med dagen ändå! Har kommer massa bilder! Vill ni se längre (och roligare) bildtexter, kika in min instagram :-)
 
 

Tillbaka!

 

Ojdå. Nu var över 20 dagar sedan jag senast skrev här sist. Eftersom ingen av er som läser kommenterar tänkte jag att det inte spelade någon roll om jag inte uppdaterade eller inte så jag struntade helt enkelt i det, men nu har ni börjat höra av er och vill att jag visar något livstecken. So here I am! Är ju trots allt bara en månad (!) kvar innan jag är hemma så kan lika gärna köra på och uppdatera sista veckorna. Är kul att ni hör av er via mail och facebook och gillar bloggen! Är så mycket lättare att motivera sig att ta sig tid att fixa bilder och skriva text när man vet att någon faktiskt läser. Så är det nått speciellt ni vill läsa om/se får ni ta och kommentera!

 

Så vad har hänt sen sist? För att vara ärlig så har ni inte missat så mycket. Jag har haft tokmycket i skolan med STORA inlämningar i samtliga kurser så det har tagit nästan all tid, men nu är alla uppgifter äntligen inlämnade så kan börja slappna av lite. Har mina sista föreläsningar näste vecka och sen börjar repetitionen inför examsen. Men lite annat har jag hunnit med utöver plugget, förutom att vi som sagt åkt till Victor Harbour där vi fick se helt fantastiska djur så har jag också gått på mitt livs första fotbollsmatch! Har haft flertalet myskvällar med god mat, bra filmer och smaskiga efterrätter och så har jag framförallt tagit mig tid att kolla upp och undersöka saker jag gått runt och tänkt på. Allt från framtida utbildning, jobb, träning, kost och konsumtion till så kallade inspirationskällor och energitjuvar har värderats och granskas i detalj. Det är det som är så skönt med att vara så långt hemifrån, man får ett bättre perspektiv på saker och ting jämfört när man är hemma och allt bara rullar på. Just nu känner jag mig säkrare än någonsin på vad jag vill lägga min energi och tid på! Och kanske ännu viktigare, jag vet vad jag inte vill göra. Allt blir så mycket enklare när man kommer på vad man vill, men det är också då som jobbet med att ta sig dit man vill börjar...

 

Hur som helst, även om jag är sugen på att komma hem och bara sätta alla planer i verket har jag en examperiod som ska betas av. Är stora och avgörande tentor i alla fyra kurerna, så mycket plugg återstår, men jag tror det kommer gå bra! Dessutom ska det uppdateras mer här nu när jag vet att det finns några som vill se och läsa vad jag/vi gör. Sitter just nu och pillar med bilder på gulliga sälar och delfiner ni ska få se snart! Så det blir nog bra det här med :-)

 

Hoppas allt är bra med er och att ni som ska se Håkan i kväll njuter! Är SÅ avundsjuk. Såg hans första spelning i både Scandiavium och på Slottskogsvallen och så missar jag när han intar Ullevi :( Önskar verkligen jag kunde få uppleva det. Men, men - Ni får ha så kul och dansa och fulsjunga åt mig med! 

 De här bilderna tog jag när jag var på G hem från gymmet i förgår. Folk går runt och kallar vädret för freezing cold, har tjocka jackor på sig och säger att vi tydligen befinner oss mitt i smällkalla av vintern. Haha, de flesta träden är fortfarande gröna, solen skiner, det är 20 grader så gott som varje dag och känns som allt annat än vinter... De skulle bara veta hur det känns när det är slask och regning ute. Det är en hemsk vinter.